De nieuwe Battlefield, we weten er nog maar bar weinig over. Maar daar komt misschien verandering in.

Over een kleine twee weken gaan we waarschijnlijk meer horen over de nieuwe Battlefield. Hoe weten we dat? Oplettende fans hebben een aanwijzing in Battlefield 1 gevonden. In een kamer op de Fort de Vaux map, staat boven een afgesloten deur het woord Isolement, wat in het Frans zoveel als eenzame opsluiting betekent, geschreven. Een patch heeft nu een rij aan knoppen in het fort gezet die achter borden in het fort te vinden zijn. Deze knoppen zie je door de letters van deze borden heen. Zorg je ervoor dat de knoppen in de volgorde van het woord ISOLEMENT ingedrukt worden, dan opent de eerder genoemde deur zich.

Helaas ben je er dan nog niet. Op dat moment moet je je kennis over morsecodes even aanspreken. Het water wat uit de pijpen druipt laat in morse de volgende URL horen: ea.com/neverbethesame. Ga je die pagina bezoeken dan komt de datum 23 mei groot in beeld met de hashtag battlefield. Als we verder graven, zien we in de broncode van de pagina een countdown naar 28 mei staan. Vaag niet?

23 mei zal er dus het een en ander onthuld gaan worden. Of dit over de komende Battlefield titel gaat of dat het simpelweg met Battlefield 1 te maken heeft, dat weten we nog niet. Zo wordt er ook gespeculeerd over een eventuele zombie mode omdat we zombie geluiden in deze cel horen. Over twee weken weten we meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments