Het is nog helemaal geen officiële informatie van de ontwikkelaar zelf, maar gelukkig hebben we altijd nog acteurs die zichzelf verspreken zoals nu!

De Poolse actrice Alicja Bachleda-Curus, die haar gezicht en stem verleent om Anya in Wolfenstein: The New Order tot leven te brengen, gaf onlangs in een interview aan dat ze aan een sequel werkt van een videogame waar ze al ooit in gespeeld heeft… en dat is er maar één, Wolfenstein: The New Order. 

Er wordt in een interview van een  aan de actrice gevraagd of ze nog professionele uitdagingen in het verschiet heeft en ze meldt dat ze dus aan een computer game werkt. ‘Ik heb het eerste deel al gedaan en nu zijn we aan het werk met het tweede deel en dat zal nog twee jaar duren’ zegt de actrice. Dus als we die twee jaar pakken en bij dit jaar optellen, krijgen we 2017 als uitkomst. Dus het zal nog minimaal twee jaar duren voordat je weer aan de gang mag gaan met een nieuw Wolfenstein deel, gezien de prestaties van de actrice ook nog in het spel verwerkt moeten worden.

alicja

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments