Een kleine drie weken geleden berichtten wij al over de vermeende chaos bij Techland. Gelukkig gaan we binnenkort weer iets van ze horen.

Want op 17 maart zal men een dev update over Dying Light 2 gaan geven. Dus we gaan eindelijk meer horen over wat in potentie een topgame zou moeten gaan worden.

Helaas laat Techland ook weer eens zien hoezeer men in de gamewereld dubbeldikke oogkleppen op heeft en men denkt dat alles wat er binnen de muren van een ontwikkelaar gebeurt, normaal is. Na de aankondiging van deze dev update, waren er op Twitter de mogelijke reserveringen te lezen over wat we gaan horen. Zeker na alle berichten over de problemen die men binnen Techland ervaart waaronder een nogal zwalkend en grillig beleid van de leiding daar.

De bekende gametwitteraar @honestgamer liet in een reactie lezen dat hij zich toch wel afvraagt of deze game zich niet in een dev hell bevindt. Soms is reageren op zo’n bericht niet handig en laat het zien dat je je toch met bijzaken bezig houdt, zoals je reputatie, in plaats van volop met de ontwikkeling. Toch kon het Twitter account van Dying Light de verleiding niet weerstaan en moesten zij in een reactie laten weten dat ze zich ‘niet in een dev hell bevinden’ maar helaas de game gewoon te vroeg hadden aangekondigd. Iets wat haaks staat op ons eerdere artikel waarin vooral gesproken wordt over het gebrek aan leiding en een duidelijke koers.

Dus het is nu afwachten tot woensdag. Dan horen we de stand van zaken en hopelijk krijgen we dan eindelijk eens een echte releasedatum te horen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments