Wo Long: Fallen Dynasty brengt derde en laatste DLC uit

De laatste DLC voor Wo Long: Fallen Dynasty wordt op 12 december 2023 uitgebracht. In een nieuwe trailer kunnen spelers zien wat hen te wachten staat!

De Upheaval in Jingxiang-DLC heeft weer een berg aan nieuwe content. Zo wordt de game met een verhaal uitgebreid en wordt er tevens een hogere difficulty toegevoegd om op te spelen. Er zullen de nodige werelden zijn om te verkennen en bazen om te verslaan, in een game die in de basis al een behoorlijke portie content weer te bieden.

Team Ninja heeft met Wo Long: Fallen Dynasty een uitstekende soulslike actie-RPG op de markt weten te brengen. Wo Long schittert in soepele martial arts combat en weet de fast-paced gameplay met uitgebreide RPG-elementen van verdieping te voorzien. Wo Long is uitdagend en de spelers krijgen een aantal pittige bosses voorgeschoteld, maar deze leveren ook de meest memorabele momenten op. Een dikke aanrader voor gamers die van actie-RPG’s geen genoeg kunnen krijgen!

XBNL-review (maart 2023)

Naast de toevoeging van nieuwe content, hebben de ontwikkelaars ook nieuwe wapens, een nieuwe Divine Beast en nieuwe vijanden en demonen toegevoegd. Ook is er nieuwe equipment om vrij te spelen. Kortom, de DLC staat weer garant voor enkele uren speelplezier. Heb jij Wo Long: Fallen Dynasty al opgepakt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties