Wo Long: Fallen Dynasty brengt binnenkort tweede DLC uit

De ontwikkelaars van Wo Long: Fallen Dynasty brengen in totaal drie DLC-pakketten uit. Op 27 september 2023 verschijnt de tweede DLC genaamd Conqueror of Jiangdong. Heb je de trailer al gezien?

Begin 2023 is Wo Long: Fallen Dynasty uitgebracht. Communitylid DM4S en ik hebben de game met veel plezier gespeeld. De conclusie van onze review:

Team Ninja heeft met Wo Long: Fallen Dynasty een uitstekende soulslike actie-RPG op de markt weten te brengen. Wo Long schittert in soepele martial arts combat en weet de fast-paced gameplay met uitgebreide RPG-elementen van verdieping te voorzien. Wo Long is uitdagend en de spelers krijgen een aantal pittige bosses voorgeschoteld, maar deze leveren ook de meest memorabele momenten op. Een dikke aanrader voor gamers die van actie-RPG’s geen genoeg kunnen krijgen!

XBNL-review (maart 2023)

Op 27 september zal Conqueror of Jiangdong, de tweede van de drie DLC-uitbreidingen, naar Wo Long: Fallen Dynasty komen. De bovenstaande nieuwe trailer geeft ons een voorproefje van het actievolle verhaal, en liet ook nieuwe wapentypes, vijanden en eindbazen zien. We hebben ook vernomen dat een samenwerking met Lies of P op 27 september 2 nieuwe wapens naar Wo Long zal brengen. Super benieuwd hoe dit allemaal uit gaat pakken!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties