Zijn we er al klaar voor? De Hearts of Stone expansion?

Wij misschien wel, maar de game nog niet. Dus wat doe je dan als goedaardige gamedeveloper, je flikkert er een update tegenaan. Nou Witcher bezitters, ik zou zeggen, start je console er maar vast voor op. Deze v1.10 patch is maar liefst 15 GB groot met heel veel veranderingen in de wereld van de Witcher.

CD Projekt Red Community Lead en Website Coordinator (dat past nooit op een naamplaatje), Marcin Momot heeft via een tweet laten weten dat de update deze grootte heeft. De patch heeft een lijst van fixes en aanpassingen in zich. Normaliter neem ik de moeite om de meeste voor jullie op te schrijven. Deze keer laat ik verstek gaan want de patch notes zijn 13 pagina’s lang. Je mag ze hier zelf even doorspitten.

Ach, ik geef je een korte bloemlezing. We beginnen met de muziek, de patch fixed onder andere de sfeermuziek in Kaer Muire omdat deze alle andere muziek wegdrukte. Het voegt ook wat nieuwe onderdelen aan de verschillende gesprekken toe waaronder die tussen Triss en Yen voor de slag bij Kaer Muire. En… Niks en, Ik ben er klaar mee. Veel leesplezier met de lijst.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments