Winter Wonderland in Overwatch

Kerstbomen, vrede op aarde en een sneeuwbal op je bakkes

Het is bijna kerst. Jullie weten natuurlijk wat dat betekent. Iets met verplicht bij je schoonouders op bezoek ofzo. Uhm, ja dat ook, maar wij bedoelen natuurlijk de kerstevents in games! In Overwatch is het Winter Wonderland event namelijk net begonnen.

Bij dit Winter Wonderland event horen natuurlijk kerstskins, emotes en highlight intro’s voor zo’n beetje elk personage. Wat dacht je bijvoorbeeld van Torbjorn als de kerstman?

Behalve dat de personages helemaal in kerstsfeer aangekleed kunnen worden, zijn ook een aantal arena’s wat feestelijker aangekleed. Zo sneeuwt het nu namelijk in Hanamura en King’s Row.

Nieuwe mode

Naast al dit moois is er ook nog een nieuwe brawl aangekondigd. Mei’s Snowball Offensive, zoals de mode genoemd wordt, is een 6 tegen 6 single elimination mode die zich focust op, hoe kan het ook anders, Mei.

Blizzard omschrijft de mode zelf als volgt:

In deze brawl vuurt Mei’s Endothermic Blaster geen ijs, of ijspegels meer af. Het wapen is aangepast en vuurt nu alleen nog maar één enorme, superkrachtige sneeuwbal af. Een vijand uitschakelen kost je maar één schot, maar een misser kan je duur komen te staan. Je vijanden zullen namelijk het voordeel hebben wanneer je wapen leeg is en jij op zoek moet naar de dichtstbijzijnde sneeuwberg, om je wapen te herladen. Vergeet dus niet om je aftocht te verdedigen met ijsmuren en cryo-freeze om hun aanvallen te blokken. Wanneer de grond je te heet onder de voeten wordt kun je Mei’s Ultimate activeren. Deze verandert haar Blaster in een semi-automatische sneeuwbal-werper, waarmee je doorlopend kunt vuren om je vijanden weer uiteen te drijven.

Het evenement loopt tot 2 januari 2017. Als je nu zo iemand bent die kerst tot halverwege maart laat duren, totdat er geen naald meer aan de boom zit, dan kun je je personage gewoon lekker uit blijven dossen met hun kerst-outfit.

Oh ja, met deze update worden er ook nog een paar dingen gepatched, waaronder de release van Symmetra’s langverwachte Shield overhaul.

Fijne kerstdagen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments