Werkt de Engelse studio Electric Square aan een nieuwe Forza game gericht op straatraces?

Over de Windows 10 game Miami Street uit 2018, ontwikkeld door Electric Square, ging ooit eenzelfde gerucht rond. Microsoft zou werken aan een Forza game voor zijn mobiele platform. Dankzij een fout geformatteerde link op het officiele Forza blog in het artikel ‘Week in Review’ rijst nu weer de vraag: werkt Microsoft aan een Forza game voor mobile?

In ‘Week in Review’ worden nieuwtjes en community updates voor de Forza games gedeeld. In de editie van 3 maart feliciteert community manager Brian Ekberg de e-sporter Evan ‘Raceboy77’ Thorogood met zijn winst op een Canadees Forza toernooi. De link die Brian in zijn tekst verwerkt moet verwijzen naar een GTPlanet artikel over dat toernooi. In plaats daarvan werd gelinkt naar een lokaal bestand. De beschrijving van de link is de volgende:

Forza Street is een game die vanaf nul is opgebouwd voor een verscheidenheid aan Windows 10, iOS en Android apparaten. De game is ontwikkeld samen met de Engelse studio Electric Square.

Het is een kans voor Microsoft om een veel groter publiek te bereiken met de Forza franchise door een mobile game uit te brengen. Navraag bij een Forza woordvoerder levert hiervan echter geen bevestiging op. ‘We hebben op dit moment niks om aan te kondigen’, luidt de officiële reactie. Wat mij betreft is de kans groot dat de link verwees naar wat Miami Street ooit had moeten worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments