Het regent giveaways de laatste tijd. We hebben voor de liefhebbers een drietal Xbox Game Pass Ultimate subscripties om uit te delen. Hoe kun je er eentje winnen?

Het zal je niet ontgaan zijn. De komende weken staan in het teken van de Xbox Hall of Fame. Een ludieke actie van Microsoft aan haar trouwe Xbox community. Gamers uit verschillende landen kunnen deelnemen en maken kans op een plek in de Hall of Fame door bepaalde challenges te verrichten, zoals het halen van achievements.

Alle challenges komen natuurlijk neer op dat ene waar iedereen enthousiast van wordt: gamen! Om je kansen wat te vergroten gooien we er nog even snel wat Game Pass Subscripties tegen aan, zodat je nog meer reden hebt om mee te spelen!

Hoe kan ik een Game Pass Ultimate subscriptie winnen?

We hebben drie Game Pass Ultimate Maand-subscripties in de aanbieding. Wat moet je doen?:

  1. Bekijk ons kanaal op Twitter of Facebook en doe mee met de Hall of Fame-berichten om deel te maken aan de actie.
  2. Voor elk bericht verloten we een subscription, dus op hoe meer je reageert, hoe meer kans je maakt.

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot donderdag 8 oktober 2020 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaars worden uit een digitale grabbelton getrokken en krijgen 1 maand Game Pass Ultimate cadeau! 

De winnaars worden door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaars hebben daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments