Thor: Love and Thunder draait op 8 juli in de bioscopen en natuurlijk pakt Marvel uit met alle merch voor de nieuwste MCU-editie. Xbox kan niet achterblijven.

Aanschouw, de nieuwste limited edition-variant van de Xbox Series X: een console in Mjolnir-stijl voor de geek in ons allemaal. Fans kunnen meedoen om deze geweldige console te winnen via een wedstrijd op Twitter, zie de details hieronder:

Thor’s hamer Mjolnir werd vernietigd door Hela (Cate Blanchett) in Thor: Ragnarok en Thor vervangt zijn favoriete wapen door de bijl Stormbreaker, die hij verkrijgt in Avengers: Infinity War. Maar Mjolnir keert terug in Love and Thunder, nu gehanteerd door de Mighty Thor aka Jane Foster (Natalie Portman). En net als Mjolnir is er maar één Xbox-console ontworpen in de vorm van de hamer van Thor. Het schijnt dat hij met een dieplader en een kraan naar je huist wordt gebracht. Ben jij degene die het waardig genoeg is om hem op te tillen?

Om mee te doen aan de sweepstakes hoef je alleen maar het officiële Xbox Twitter-account te volgen en de eerste aankondigingspost te retweeten met de hashtag #ThorLoveandThunderXboxSweepstakes. De wedstrijd eindigt op donderdag 21 juli.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments