Microsoft en Marvel slaan de handen ineen om de lancering van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in stijl te vieren met een aangepaste Xbox Series X en controller die voor het grijpen liggen.

Xbox houdt een speciale sweepstake met de kans om een aangepaste Xbox Series X en controllers te winnen, geïnspireerd op de nieuwste Marvel Studios-film. Fans die de prijs willen proberen te winnen, kunnen meedoen aan de sweepstakes door simpelweg het Xbox account te volgen en te retweeten en een tweet over de sweepstakes te plaatsen, waardoor het een vrij pijnloos proces is voor zo’n geweldige prijs. De winnaar wordt gekozen nadat de wedstrijd is afgelopen op 18 september 2021.

In Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wordt de Canadese acteur Simu Liu (Kim’s Convenience) geïntroduceerd als de meester van het Kung-Fu, Shang-Chi. In de eerste Aziatische superheldenfilm van Marvel Studios moet de held de confrontatie aangaan met het verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten, wanneer hij in het web van de mysterieuze organisatie van de Tien Ringen wordt getrokken.

Ik heb de film al gezien en natuurlijk weer genoten. Het is Marvel dus wat verwachten we anders.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments