Zo nu en dan valt er wat te winnen bij Xbox en zijn partners, echter worden wij – de trouwe Nederlandse fans – meestal uitgesloten van dit soort acties. Gelukkig is dat nu niet het geval en ik zou zeker even meedoen als ik jou was.

Godzilla Madness

De Xbox kent vele varianten en customized designs, zoals een speciale Minecraft editie, accessoires gebaseerd op Sea of Thieves of de vette Sekiro editie van de Xbox One X.

Stuk voor stuk allemaal gave variaties op de Xbox One (X) en voor de fans van de diverse games zeker een must-have. Helaas zijn de oplages vaak (zeer) beperkt en voor ons als Nederlanders erg lastig te bemachtigen. Gelukkig maak je nu kans op een wel hele vette console en meedoen is simpel!

Godzilla Madness

Om de aankomende lancering van de nieuwe Godzilla film ‘King of the Monsters’ te vieren komt Microsoft met een speciale win-actie om de gemoederen bij de fans hoog te houden. Je maakt nu namelijk kans op een van de onderstaande edities van de Xbox One X. Kijk dan, hoe vet zijn ze wel niet?

Echt wel een pronkstuk in je huis dus! Helemaal met de gedachte dat er dus in totaal slechts vier (voor de consument) zijn gemaakt…

Dus, hoe win je zo’n monsterlijk vette console? Heel simpel, log in met je Twitter-account of maak er snel even een aan. Volg @Xbox op Twitter, check onderstaande tweet en zorg dat je hem retweet om automatisch kans te maken op de prijs. De actie loopt tot 7 juni en de winnaars krijgen na afloop een bericht op Twitter over de verdere afhandeling. De tweet is inmiddels zo’n 70 duizend keer gedeeld, dus je kans is niet heel groot. Maar goed, niet geschoten…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments