Wie zijn de echte monsters in A Plague Tale: Innocence?

Nog iets meer dan een week wachten en dan kunnen we op 14 mei eindelijk aan de slag met A Plague Tale: Innocence!

Op XboxNederland.nl heb je de afgelopen weken al verschillende soorten trailers voorbij zien komen van A Plague Tale: Innocence. Een game die we op de redactie nauwlettend volgen. Op basis van eerdere trailers weten we al dat de game zich afspeelt in de periode van de Franse Inquisitie.

We hebben ook al kennisgemaakt met de protagonist Amicia en haar metgezel en tevens kleinere broertje Hugo. Ook hebben we kennisgenomen van één van de grootste dreigingen tijdens de vlucht van Amicia en Hugo door Frankrijk, namelijk de zwarte dood als gevolg van de rattenplaag.
In de nieuwe trailer wordt duidelijk dat het gevaar niet enkel van de knaagdiertjes komt, maar ook van de mens zelf. In een nieuw gepubliceerde indrukwekkende trailer vallen de laatste puzzelstukjes over wat we van de game mogen verwachten steeds beter op zijn plek.

Benieuwd naar de game, maar twijfel je nog? Ik ben er al lekker in bezig. Op de dag van release, dinsdag 14 mei, zal ik een uitgebreide review plaatsen op de website dus hou onze site in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments