Wie heeft SoT-character DeMarco vermoord? Alle feiten op een rijtje!

De geruchtenmolen draaide afgelopen maanden binnen de Sea of Thieves community volle toeren. Wie heeft DeMarco vermoord? We geven een update!

Afgelopen maanden is de Sea of Thieves community met de nieuwe Mysteries bezig geweest. De Mysteries zijn begin 2022 geïntroduceerd en hebben als doel om de community gezamenlijk een verhaal te laten volgen. De ontwikkelaars hebben in-game hints gegeven. Maar ook in trailers en berichten op socials werd de community op weg geholpen. Al snel kwamen we er achter waar DeMarco vermoord was en daarmee is het balletje gaan rollen.

Afgelopen maanden vonden we op allerlei locaties in de Sea of Thieves aanwijzingen die met de moord in verband staan. De verschillende aanwijzingen hebben ons langs een character gebracht die onder de naam Burnin’ Tony bekend staat. Vervolgens kwamen we uit bij Demarco’s gezonken schip: The Howling Wolf. Vanaf dit punt komt het hele moordmysterie in een stroomversnelling en lijkt zelfs de Pirate Lord himself betrokkenheid te hebben. Hoe zit dat nou precies? En hoe past al deze informatie bij elkaar? In bovenstaande developers blog krijgen we een heldere en pakkende samenvatting. Zeker de moeite waard om even te kijken en je bent weer helemaal op de hoogte! Hoe denk jij dat het vanuit hier verder gaat? En vindt je de Mysteries een goede toevoeging aan Sea of Thieves?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties