Welke eikel-lover vindt de kristallen eikels in Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure?

En plots wordt daar zomaar even een nieuwe Ice Age game geteased die al dit najaar moet gaan uitkomen op de Xbox. Check je de trailer ff?

Je zou het niet verwachten maar in de wereld van Ice Age blijkt de kristallen eikel de hoofdprijs onder de eikels te zijn. In deze nieuwe game, die uitgegeven gaat worden door Bandai Namco, speel je met de bekende sabeltand-eekhoorn Scrat’s. In een wat lijkt op een 3D actie-adventure game met puzzelelementen, ga je op zoek naar de Crystal Nuts.

Eikels zoeken in de nieuwste Ice Age

Nu blijkt er niet één Crystal Nuts te zijn maar vier! En je hebt ze alle vier nodig om een tempel te openen. In de game zouden klassieke Ice Age locaties moeten zitten die je zult herkennen van de films. Je reist tussen de verschillende locaties om de eikels te pakken te krijgen en onderweg kom je natuurlijk allemaal gevaren tegen die we ook kennen vanuit de films.

Mocht je kids hebben dan is dit zeker een titel om in de gaten te houden. Mocht je zelf warme gevoelens koesteren aan de Ice Age films, of Scrat’s in het bijzonder, zet dan alvast 18 oktober 2019 in je agenda. Want vanaf dan ligt de game in de schappen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments