We kunnen er wel een wekelijks item van maken, we hebben weer een aantal backward compatible titels die je kan toevoegen aan de lijst.

Dit keer hebben we weer 3 nieuwe titels toegevoegd aan de lijst, te weten Assassin’s Creed, Dark Void en Grid 2. Met de toevoeging van deze titels staat de teller ondertussen al op 140 Xbox 360 titels die speelbaar zijn op de Xbox One. Vorige week kregen we al Alan Wake, Pac-Man en Castlevania op de backward compatible lijst. Helaas voor de die-hard fans zit Call of Duty: Black Ops er weer niet bij.

Meest gewilde titels

Er is ook weer een lijstje opgedoken met de meest gewilde Xbox 360 titels van dit moment. Natuurlijk is Call of Duty: Black Ops 2 weer numero uno op de lijst. The Elder Scrolls V: Skyrim is nummertje 2, Red Dead Redemption en Call of Duty: Modern Fareware 2 zijn respectievelijk nummer 3 en 4 op de lijst. Grote kans dat we die dit jaar nog wel gaan zien op de backward compatibility lijst. Nog even volhouden boys and girls, gooi je Xbox 360 nog niet op Marktplaats.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments