Trek die oude Xbox 360 games maar weer uit de kast en blaas de laag stof er af, want Microsoft heeft weer drie titels aangekondigd die backwards compatible zijn geworden.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

De eerste game is Kingdoms of Amalur: Reckoning, een game die ik altijd heb willen spelen, maar waar ik om de een of andere wazige reden nooit aan toe ben gekomen. Het is een actie-RPG die door de makers zelf destijds omschreven werd als een combinatie van God of War en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Sonic Unleashed

De volgende game in het rijtje is Sonic Unleashed. In deze game is de wereld in zeven stukken gebroken door Dr. Eggman en het is aan Sonic om de boel te herstellen. De game komt met een twist, want doordat Sonic is blootgesteld aan de negatieve energie van de Chaos Emeralds verandert hij ’s nachts in een soort weerwolf, of in het geval van Sonic, een weeregel.

Aliens vs. Predator

De laatste titel is Aliens vs. Predator. In deze games zitten drie verschillende campaigns verwerkt waarin je speelt met de Aliens, de Predators en de Colonial Marines. Lekker een beetje rondbanjeren in een omgeving die gebaseerd is op de populaire en bekende films.

Ik denk dat ik Kingdoms of Amalur ergens op ga proberen te scharrelen. Hoe zit dat met jullie? Worden jullie nog enthousisast van deze games?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments