Met Halo 5 die nadert wordt ook de Weekendklok iedere week weer overspoeld met Halo goodies en info. Ook deze week hebben we weer wat voor je klaar staan. Ook hebben we weer een goede portie aan onzin, want zonder dat zou de Weekendklok de Weekendklok niet zijn. Geniet nog even van je leven nu het er nog is, want met alle vette releases die eraan komen mag je toch behoorlijk wat levensjaren in gaan leveren.

Mancave musthave

Gespot in het wild: deze hele vette helm van Master Chief. We hebben al vaker in de Weekendklok gesproken over mancave musthaves, maar deze staat toch wel stipt op nummer 1. Deze kan gelijk op de plank naast je Darth Vader masker en je Iron Man helm, nu gaat die verzameling tenminste echt eens ergens op lijken.
Wat de trotse bezitter dacht toen hij zijn helm in de auto op deed weet ik ook niet, want het lijkt me verrekte lastig om een beetje fatsoenlijk te kunnen zien met de helm op je hoofd. Weten we ook gelijk waar dat hoge sterftecijfer van de USA vandaan komt. De echte fanboys kunnen hem bestellen via eBay.

master chief helm

master chief helm auto

Jongleren met guns

Mocht je altijd al geïnteresseerd zijn geweest in de kunst van het jongleren kun je hier pas echt wat van leren. Dit is weer een heel nieuw niveau van de circusact. In plaats van het opvangen van je wapen kun je hem natuurlijk veel beter kapot schieten, scheelt tenminste weer wat gewicht van je character. Sommige mensen houden zich wel bezig met behoorlijk quest-ongerelateerde dingen en ook dit is er weer een goed voorbeeld van. Wie heeft er tegenwoordig ook nog zin om een back-up wapen mee te nemen? Een is ruim voldoende toch?

NBA 2K16 doet niet alles goed

Niet iedere game kan alles goed doen. Dat wordt behoorlijk bewezen door NBA 2K16 (dat doen ze dan wel weer goed), want hun gezichtsherkenning slaat werkelijk alles. De Mii die je op je Wii maakt lijkt nog beter dan wat zij van deze vent hebben gemaakt. De neus van de arme stakker lijkt dan nog behoorlijk, misschien was dat ook het hele probleem, dat de gezichtsherkenning functie al op zijn volle toeren draaide om die gigantische neus na te bootsen. Maar de rest van het gezicht lijkt waarschijnlijk alleen op hem als je minder dan 12% zicht hebt. Volgende keer beter mogen we hopen!

nba

Sandstorm op speelgoedtrompet

Kan je je het nummer Sandstorm van Darude nog herinneren? Mocht je hem niet kennen, klik dan vooral even op de link. Het nummer is al behoorlijk wat keren nagedaan op de meest vreemdsoortige manieren, maar dat hij ook te spelen is op een speelgoed trompet wist nog niemand. En voor een kleine 17 dollar kun jij deze versie evenaren. Haal zelf de trompet in huis via eBay en kijk welke nummers je kunt verpesten, of welke je juist fantastisch maakt door het gebruik van een speelgoed trompet. Ik gok dat Rebecca Black’s Friday hierdoor zelfs nog een hit wordt.

DragHANDball Z

Mocht je maar geen genoeg kunnen krijgen van Dragon Ball Z laat Nigahiga je zien hoe Goku en Frieza vechten in de woonkamer, alleen zijn ze deze keer iets anders dan je je van vroeger kan herinneren. Inclusief heel veel hand(ige) puns. Wordt DragHANDball Z de nieuwe rage op het schoolplein?

Girlfriend gamer voor in je dromen

Mannen hebben natuurlijk een beetje afleiding nodig en zeker in het weekend is hier voldoende tijd voor. Sara Jean Underwood postte deze facebook video met daarbij de tekst ”What traits would make the perfect girlfriend for you?” Ik dacht altijd dat een gamende vriendin ook daadwerkelijk haar tv aan moest zetten om te kunnen gamen, maar kennelijk heeft Sara een manier ontdekt waarop dit niet meer nodig is. Zie het zelf!

Nooit meer met honger in The Taken King

De Destiny spelers die nog steeds diehard bezig zijn met het spel zullen inmiddels wel behoorlijke trek hebben.  En daarom is deze speciale chocoladereep pas echt krachtvoer voor de diehards.

titan

Switch positions, eindelijk

Heb je ook altijd zo veel moeite om een enemy te vermoorden terwijl jij de Warthog bestuurt en er niemand als gunner in je achterbak staat? Dat is verleden tijd, met een beetje oefening spring jij ook zo de achterbak in en schiet je al die enemies neer bij de vleet. Tegenwoordig is niets meer te gek!

Geniet maar van het weekend, want het duurt helaas weer een hele week voor de Weekendklok voor je neus staat. Trek dat biertje maar vast open!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments