We Were Here Too van Rotterdamse studio uit op Xbox

Heb je zin in een online coöperatief puzzelavontuur? Ben je fan van escaperooms? Zoek dan niet verder en download We Were Here Too.

Een aantal weken geleden was We Were Here gratis te downloaden via Games with Gold. Veel gamers hebben dus kennis kunnen maken met de voorgaande game. We Were Here Too is een online only, first-person co-op avontuur dat zich afspeelt in een middeleeuws kasteel. Het is een spel waarin alles draait om teamwork en ontdekkingen doen in de omgeving. De wereld speelt zich weer af in Castle Rock, dit was ook de speelwereld in We Were Here.

De game is door het oer-Hollandse Total Mayhem Games gemaakt. Total Mayhem Games begon met een team van 15 personen die allen aan de Hogeschool Rotterdam studeerden. Het eerste deel was een project van deze studenten die een Applied Sciences studie volgden. Het succes zorgde ervoor dat deel twee nu uit is. Ondertussen is Total Mayhem al aan de derde game in deze franchise bezig, We Were Here Together, die volgende week voor de pc uitkomt.

we were here too xbox one
Weet jij alles te ontdekken in Castle Rock?

Je speelt samen met vrienden of je wordt gekoppeld via het server browser systeem. Iedereen heeft een eigen rol in het verhaal. In het kasteel heeft de tijd stil gestaan. Je kan alleen via een walkietalkie praten met je medespeler. Het is dus belangrijk om goed samen te werken om de puzzels op te lossen. Er is een storm op komst dus het is ontsnappen geblazen. Gelukkig zie je een kasteel waarin je kan schuilen. Eenmaal binnen is er geen weg terug te vinden.

Vond jij We Were Here een leuke game om te spelen? Koop dan We Were Here Too voor een zacht prijsje om weer terug te keren naar het kasteel! De game van de Nederlandse ontwikkelaar Total Mayhem Games is vanaf nu te vinden in de Microsoft Store voor de kleine prijs van net geen 10 euro.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments