We Were Here Forever aangekondigd

Co-op puzzelaars kunnen de agenda’s weer tevoorschijn halen om een afspraak te maken voor een avondje lol. We Were Here Forever is namelijk aangekondigd.

We Were Here Forever is alweer het vierde deel uit de reeks van de Nederlandse ontwikkelaar Total Mayhem Games en net als in zijn voorgangers zullen we ook nu weer samen moeten werken om een reeks puzzels op te lossen. Dit vierde deel zal volgens de ontwikkelaar zelf wel een flinke stap vooruit zetten ten opzichte van zijn voorgangers.

Ons doel voor We Were Here Forever is om de co-op gameplay waar de mensen van zijn gaan houden verder te verfijnen. Dit deel is ontworpen voor een nieuwe generatie hardware met als gevolg een duisterder, levendiger en meeslepender Castle Rock. Daarnaast brengt deze game ook nieuwe inzichten rondom Castle Rock met zich mee. Je vraagt je toch af wat er met de ontdekkingsreizigers is gebeurd die zijn achtergelaten.

Wanneer we precies met deze puzzelgame aan de slag mogen is nog niet bekend, maar hij staat gepland voor ergens in 2021. Tijd om de portofoons maar alvast op te laden dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments