Watch Dogs: Legioen of the Dead onthuld

Voor de liefhebbers van het zombieknallen is er goed nieuws. Watch Dogs: Legion krijgt een legertje ondoden.

Ubisoft rolt op 1 juni de nieuwste titelupdate voor de pc-versie voor Watch Dogs: Legion uit en deze zal een modus toevoegen die de uitgever tot nu toe onder de pet heeft gehouden. Watch Dogs: Legion of the Dead zal jou en maximaal drie teamgenoten de taak geven om een extractiepunt te bereiken. Naast het aanpakken van menselijke vijanden, zul je je een weg moeten vechten door de ondoden.

Je kunt zombies niet alleen uitschakelen met een goed geplaatst schot in het hoofd (mik altijd op het hoofd), maar je kunt ook gadgets en gehackte voorwerpen zoals auto’s en bewapende drones tegen ze gebruiken. Als een van je teamgenoten door een beest wordt neergehaald, kun je hem of haar weer tot leven wekken. Terwijl je je een weg baant door de straten van Londen in de richting van het extractiepunt, moet je een aantal bevoorradingspakketten verzamelen.

Er zitten een paar haken en ogen aan het speltype Zombies. Het speltype is voorlopig alleen voor pc’s en bevindt zich nog in de alfafase, dus er kunnen nog bugs in zitten en er kunnen de komende weken en maanden nog grote wijzigingen worden doorgevoerd. Helaas moeten de console-spelers dus nog even wachten maar troost je want titel update 4.5 bevat een 60 frames-per-seconde prestatie optie voor de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments