Watch Dogs 2 toont uitgebreide gameplay

Watch Dogs 2 is volgens eigen zeggen de GTA-killer van Ubisoft. De makers laten dat graag zien en hebben daarom een uitgebreide gameplay-video geplaatst. Seth Rogen zelf neemt je mee in het San Francisco van de Watch Dogs sequel.

In de video zien we dat het hacken nog meer de fundering vormt van de opvolger van de middelmatig ontvangen eerste Watch Dogs wat zich nog afspeelde in een donker Chicago. De wereld ziet er levendiger en interactiever uit. Ook is er nu een ietwat luchtige hack-saus gegoten over de grafische interface van de game. De smartphone en Nudle maps zijn daar een voorbeeld van.

Wat opvalt is dat de maker aangeeft dat het rijden in de vorige Watch Dogs behoorlijk kut was en dat het nu drastisch is aangepast, terwijl de video nog steeds een klungelige besturing laat zien.

Verder zie je dat Watch Dogs 2 zijn gadgets linea recta heeft gejat uit The Division en Rainbow Six (ook beide Ubisoft games), maar natuurlijk wel supercool zijn. Een andere gave feature uit deze Watch Dogs is co-op. Niet dat het geheel nieuw is, maar wel dat je nu missies met elkaar kunt doen.

De game ziet er behoorlijk vloeiend en volwassen uit, maar vergeet niet wat we met Watch Dogs 1 en The Division kregen aan uiteindelijke game. Vooralsnog houden we de game met een kritische, maar nieuwsgierige blik in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments