Zeer binnenkort verschijnt onze videopreview van Watch Dogs 2. We hebben de game namelijk een paar uur mogen spelen. Nu wil ik het eigenlijk alleen hebben over de soundtrack. En oja, de eerste track “Shanghaied” luister je hier.

Niels en ik mochten een aantal uren in Watch Dogs 2 stoppen, wat we daarvan vonden bekijk je zeer binnenkort in een videopreview. Eén ding waar Niels en ik het zeker over eens waren is dat de megavette soundtrack echt megavet is. We konden al even door de playlist browsen met o.a. punkrock van NOFX en hip-hop van Run the Jewels.

Vooral de soundtrack onder de eerste missie vond ik nogal lekker. Ubisoft heeft nu uit de doeken gedaan dat de officiële soundtrack door Hudson Mohawke geproduceerd is. Zegt die naam je weinig, dan hier nog een paar namen: Kanye West, Drake, Lil Wayne, Frank Ocean en Björk. Hudson produceert de muziek van deze grote namen. Zijn muziek is een mix van electronic en hip-hop en past perfect bij de Watch Dogs franchise.

Ubisoft heeft wat mp3-tjes de wereld in geslingerd van de track “Shanghaied” van de officiële soundtrack. Deze beluister je hier:

Hudson Mohawke – Shanghaied

 

Ben je benieuwd naar de rest van de soundtrack? Dan moet je nog wachten tot 11 november. Watch Dogs 2 verschijnt 15 november.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments