Het is niet de traditionele manier van een game onthullen (meestal een trailer of teaser), maar we weten in ieder geval wel officieel dat Ubisoft Watch Dogs 2 binnenkort zal laten zien! Hoe weten we dat? Via promotiemateriaal van Ubisoft.

XboxNederland heeft helaas niet het promotiemateriaal zelf mogen ontvangen (hint Ubisoft, hint!), maar diverse grote YouTubers hebben een soort presskit gekregen van de game Watch Dogs 2. In de kit zitten leuke hebbedingetjes, maar ook een heuse RayBan zonnebril. Dat slaat waarschijnlijk op het feit dat het nieuwe personage waar we mee gaan spelen ook zo’n bril draagt (maar dan zonder glazen?).

Watch-Dogs-2-Protagonist-Leak-Featured-646x325

Als je precies wilt weten wat er in zit, kijk dan onderstaande video van UbiCentral.

De presskit is officieel erkend door Ubisoft en geven aan dat ze binnenkort meer zullen delen over ‘het volgende deel van de Watch Dogs franchise’ (als in… op de E3?).

Een nieuw personage is wel interessant. Als je de video bekijkt, zie je dat DedSec weer de kop opsteekt en dat het geheel bestaat uit zo’n jaren 70 stripboek halloween stijl. Zal vast leuk zijn voor de presskit, maar hopelijk wordt dat niet de stijl voor de game. Watch Dogs 1 werd gematigd ontvangen, maar persoonlijk heb ik er van genoten. Was het zo goed als ik dacht? Nee, maar de kwaliteit van de game was meer dan voldoende en de ontwikkelaar zal ongetwijfeld leren van de feedback die het heeft gekregen. Nog even wachten tot de E3 en dan zien we ongetwijfeld meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments