Watch Dogs 2: de echte trailer en bijzonderheden

We hebben er al gedeeltelijk van kunnen genieten via wat gelekte beelden. Nu de officiële totale trailer van Watch Dogs 2.

Wat zien we allemaal, eigenlijk teveel om op te noemen. Een hip straatleven waar San Francisco, de hippie hoofdstad van de wereld, wel om bekend staat.

We noemen wat bijzonderheden:

  • 3D geprinte wapens
  • Hackergroep
  • Parcouring
  • Ganglife
  • Drones

En nog veel meer. Het voelt alsof een Anonymous-achtige hackergroep de wereld aan het overnemen of verbeteren is. Kijken we verder naar deze trailer die de hoofdpersoon laat zien, dan klopt dat ook wel een beetje.

De hoofdpersoon in het spel is Marcus Holloway.Deze jonge hacker is slachtoffer geworden van de berekeningen in de ctOS software. Deze software berekent onder andere wie bepaalde misdaden heeft gepleegd. Marcus wordt voor één van die misdaden als dader gebrandmerkt. Dat zorgt ervoor dat Marcus de oorlog verklaart aan het systeem. Tv-uitzendingen die worden gehacked, servers, social media, alles zit er wel zo’n beetje in. En dat alles in geweldige graphics. Hopelijk maakt Ubisoft het nu een keer waar om het spel net zoals de eerste reveal te laten zijn maar we vrezen met grote vreze. 15 november gaan we het zeker weten.

Special Editions

Ubisoft heeft direct ook een aantal Speciale Edities aangekondigd. Kijk en kwijl even naar de volgende beelden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments