Het idioot populaire Rocket League krijgt een nieuwe uitgever. Warner Bros. neemt die taak namelijk over van 505 Games en brengt daarbij ook meteen maar een nieuwe, fysieke versie van de game uit.

Het moet voor ontwikkelaar Psyonix haast een sprookje zijn inmiddels. In eerste instantie hebben de uitgevers geen vertrouwen in je titel en willen ze hem niet uitbrengen, maar eenmaal uit blijkt het een verdomd populaire titel. En nu heb je een grote uitgever als Warner Bros. achter je staan.

Zoals te verwachten valt zijn beide partijen erg blij met elkaar. Kevin Kebodeaux, de Senior Vice President of Sales van Warner Bros:

Rocket League spreekt wereldwijd zoveel mensen aan dat het geen wonder is dat de game zo’n groot succes is. We verheugen ons er enorm op om samen te werken met Psyonix en de game wereldwijd in de winkels te leggen.

Vice President of Publishing van Psyonix, Jeremy Dunham, was al net zo enthousiast:

Warner Bros. heeft al bewezen een goede partner te zijn. We werkten al eerder samen aan de Batman VS Superman-dlc voor Rocket League begin 2016 en we zijn nog net zo enthousiast over hun kennis, professionaliteit, bereik en enthousiasme voor games als toen. Ze zijn de ideale partner om Rocket League nog verder te drijven qua verkoop.

Zoals gezegd brengt Warner Bros. dus een nieuwe, boxed versie van de game uit. Wat daar dan allemaal in zit is nog niet bekend, maar de Batmobile lijkt gegarandeerd. Verder is het ook nog niet bekend wanneer deze uitvoering dan precies uitgebracht wordt, maar aangezien er voor de Switch ook een versie aan zit te komen zo rond de feestdagen, lijkt het aannemelijk dat de andere boxed versies dan ook komen.

Wie van jullie speelt nog wel eens Rocket League?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties