Warhammer: Chaosbane nu in de schappen

We zijn al druk bezig om jullie van een prachtige review te voorzien. Hij is vandaag uit, wie gaat hem spelen?

Bigben en EKO Software onthullen met plezier de launch trailer van Warhammer: Chaosbane. De game is nu verkrijgbaar. Nadat fans van Warhammer en hack-and-slash verenigd werden tijdens twee betafases, maakt EKO Software met trots bekend dat de game trouw blijft aan de lore van de serie, en tegelijkertijd game mechanics bevat die nooit eerder in het genre te zien waren.

Konrad Vollen de soldaat, Elontir de magiër, Bragi Axebiter de slachtende dwerg, of Elessa de boogschutter: welke held kies jij om, alleen of met je vrienden, het Empire te helpen in de strijd tegen de Chaos?

Warhammer: Chaosbane is de eerste Action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

Kenmerken:

  • De eerste hack-and-slash die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles.
  • 4 klasses, elk met unieke gameplay, skills en uitrusting.
  • Een XXL bestiary met meer dan 70 monsters, allemaal gelinkt aan de goden van Chaos, en epische eindbaasgevechten.
  • Een game gemaakt voor coöp: speel in je eentje of met maximaal 4 spelers, lokaal of online. De interface en synergie tussen klasses zijn speciaal ontwikkeld voor samenwerking en teamwerk tussen personages.
  • Extreme herspeelbaarheid: naast het hoofdverhaal kan de speler genieten van een boss rush mode, infinite dungeons en regelmatige updates.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments