Warhammer: Chaosbane heeft nieuwe trailer

Voor de liefhebbers van Warhammer is er een nieuwe trailer uit. Deze vertelt het verhaal. Iets voor jou?

In een tijdperk waarin wetteloosheid en wanhoop heersen ligt het rijk der mensen in puin, verscheurd door burgeroorlog en geteisterd door hongersnood en pest. En zo gebeurde het dat in het jaar 2301 de Kurgan-krijgsheer genaamd Asavar Kul de wilde stammen van de Chaos Wastes verenigde en de mensheid de oorlog verklaarde. De overvallers drongen het verre noordelijke koninkrijk Kislev binnen en plunderden haar grootste stad, Praag.

Maar in het duisterste uur van het rijk, verzamelde een edelman genaamd Magnus de mensen van het rijk om de indringers te weerstaan. Het keizerlijke leger marcheerde naar de hoofdstad Kislevite om het op te nemen tegen Kul in een enorm gevecht buiten de stadsmuren. Met steun van machtige helden uit het hele land wist Magnus een direct gevecht met Kul te winnen, waarna de Chaos-horde uiteenviel. Gezegend door de goden en binnengehaald als de ware keizer, keerde Magnus triomfantelijk terug naar Nuln. Maar terwijl de oude wereld de overwinning van Magnus vierde, planden de Dark Gods alweer hun wraak.

In samenwerking met Ankama, een animatiebedrijf uit Noord-Frankrijk dat met name bekend is van Dofus en Wakfu, hebben BIGBEN en Eko Software deze story-trailer voor Warhammer: Chaosbane gemaakt. Sluit je aan bij de strijdkrachten van het keizerrijk en verdrijf de plunderende troepen van Chaos uit een wereld die op het punt van instorten staat.

Warhammer: Chaosbane is de eerste Action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en dompelt spelers onder in het hart van de Oude Wereld, een continent gekenmerkt door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt. Op 4 juni moet hij uit gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments