Warhammer: Chaosbane beschikbaar BIJ de lancering van next-gen consoles

NACON en Eko Software maken met veel plezier bekend dat Warhammer: Chaosbane met de Slayer Edition beschikbaar komt voor de next-generation consoles. Deze eerste hack-and-slash-game voor Xbox Series X|S verschijnt in zijn meest complete vorm met alle DLC-pakketten (12 in totaal) en alle updates, waaronder Keela en de Tower of Chaos, dit alles weergegeven in 4K op 60FPS.

Deze nieuwe editie komt op 10 november beschikbaar voor Xbox Series X|S. Daarnaast komen een nieuw personage, de Witch Hunter Jurgen Haider, en aanvullende content op 10 november beschikbaar voor Xbox Series X|S en pc.

De Witch Hunter draagt de kenmerkende hoed en lange jas van zijn orde en is een formidabele gebruiker van twee wapens: zijn zwaard voor nabije tegenstanders en zijn pistool voor vijanden op afstand. Hij dwaalt over de wegen van de Old Word om deze van Chaos te zuiveren. Deze inquisiteur ontleent zijn macht rechtstreeks aan zijn geloof in Sigmar en treed op als rechter en beul wanneer hij ketterij en Chaos op zijn weg vindt.

Naast de introductie van dit nieuwe personage, verschijnt een gratis patch die diverse verbeteringen doorvoert, zowel voor nieuwkomers als voor de fans van het eerste uur. Zo zorgt de patch ervoor dat de twee hubs van Act 1 en Act 2 zijn uitgebreid en het gebied rond het kamp van Act 2 is uitgebreid met nieuwe vijanden om te bestrijden. Daarnaast levert de patch een heel nieuw gebied, het kerkhof, dat nieuwe vijanden toevoegt, inclusief Daemon Princes, Skullcrushers (op rijdieren en te voet), een Chaos Warrior en nieuwe cultleden.

Het nieuwe Witch Hunter-personage is  onderdeel van de Slayer Edition op de nieuwe consoles en verkrijgbaar als DLC voor de huidige generatie consoles. De patch met verbeterde omgevingen, het nieuwe gebied en extra vijanden is gratis voor iedereen op alle platformen.

Warhammer: Chaosbane is de eerste hack-and-slash die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld. Het verhaal speelt kort na de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk der mensen heeft verwoest en de beschaving naar de rand van de afgrond heeft gevoerd. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf, dwarf, dwarf engineer of witch hunter en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments