Warhammer 40:000 Rogue Trader nu uit

De dag is daar. Tijd om in de leegte te duiken. Owlcat Games brengt Warhammer 40.000: Rogue Trader uit en deze is vanaf nu te spelen

Erf de troon van de Lord Captain en voer het bevel over een gevarieerde bemanning van metgezellen terwijl de mysteries, conflicten en onrust van de Koronus Expanse het dappere (of voorzichtige) verhaal van House von Valancius omlijsten.

Warhammer 40:000 Rogue Trader is de volgende turn-based cRPG-titel van ontwikkelaar Owlcat Games. Spelers kruipen in de huid van de titulaire Rogue Trader, de leider van een machtig ruimteschip en zijn bemanning.

Het gebrul van motoren, de terugslag van kanonnen. Dat is waar de ware vreugde van de strijd ligt.

Sergeant Antaro Chronus van de Ultramarines.

Warhammer 40.000: Rogue Trader stelt spelers in staat het verhaal op hun eigen manier vorm te geven en biedt drie verschillende paden en talloze manieren om deze te bewandelen. Elk pad roept moeilijke vragen op, stelt de vastberadenheid van de speler op de proef en bepaalt het lot van de Rogue Trader, hun bemanning en de hele Koronus Expanse. Zal het een verhaal zijn over de overwinning van het Imperium, de legende van een afvallige swashbuckler, of de opkomst van een nieuwe kampioen van Chaos?

De Duistere Machten kennen jouw wens om hun opofferingswerktuigen te gebruiken; ze exploiteren en manipuleren het voor hun eigen doeleinden – zelfs bij de loyale onderdanen van het Imperium.

Hooginquisiteur Bronislaw Czevak, Ordo Xenos.

Warhammer 40.000: Rogue Trader is nu beschikbaar

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties