Warhammer 40,000: Inquisitor-Martyr seizoen 1 nu verkrijgbaar

NeocoreGames en Bigben maken bekend dat Season 1 van Warhammer 40,000:
Inquisitor –Martyr is verschenen voor consoles.

Het tijdperk van Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is begonnen met “Drukhari”. Dit eerste seizoen introduceert de nieuwe vijandelijke factie genaamd de Dark Eldar en zit vol content die om deze personages draait. De meest ervaren onderzoekers kunnen meteen aan de slag met een gratis campaign, die bestaat uit verschillende onderzoeken.

Een oud, buitenaards kwaad is teruggekeerd naar de Caligari Sector. De subsector Triglav is door Warpsurges afgesneden van de rest van het Imperium en wordt al tientallen jaren geterroriseerd door de Dark Eldar. Nu is het moment gekomen om aan de buitenaardse plaag een eind te maken!

Dark Eldar zijn verschrikkelijke, wrede en sadistische veroveraars die groot genoegen scheppen in marteling, piraterij en slavernij. Ze zijn intelligent en hebben geleerd hoe ze het wegkwijnen van hun zielen kunnen bezweren. Ze behoren tot de verraderlijkste vijanden waar Inquisition-agenten mee te maken kunnen krijgen.

Dit seizoen is een geweldige kans om de eerste betaalde DLC-pakketten (inbegrepen bij de Season Pass) te ontdekken. Deze verschijnen tussen november en januari, inclusief speciale missies, emotes en familiars.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments