Iedere maand zijn er voor de Xbox Live Gold-leden gratis games te downloaden. Maar je moet wel goed opletten dat je de game voor de uiterste datum aanschaft, anders vervalt de optie om hem gratis te “kopen”.

Heads up van Microsoft

Het gebeurde mij maar al te vaak dat ik een paar dagen na het verlopen van de gratis game pas zag dat die game gratis te downloaden was. En dan baal ik!
De titels zijn niet altijd even spannend, maar soms zitten er wel hele gave games bij die je kunt krijgen. Dan is het extra jammer als je ziet dat je hem maar tot gisteren kon krijgen.

Waarschijnlijk heeft Microsoft deze klacht vaker gehoord. Want ze hebben er iets aan gedaan..

games-with-gold-heads-up

Deze gamer heeft een screenshot gemaakt van zijn telefoonscherm. Hij gebruikt hier de Xbox app, die dezelfde functies heeft als jouw Xbox. Je kunt onder andere door de store browsen, schermopnames van je vrienden bekijken, maar ook berichten lezen en sturen.

En zoals je kunt zien heeft hij dus een bericht ontvangen van Microsoft. Hierin herinneren ze hem aan het feit dat Assassin’s Creed nog maar even te downloaden is, dus dat hij snel moet zijn.

Ik vind het een slimme zet van Microsoft om hun spelers er op deze manier aan te herinneren. Er zijn voldoende mensen die vergeten de game te downloaden, of niet precies meer weten wanneer ze welke game kunnen krijgen.

Zo wordt het leven van een gamer nog iets makkelijker gemaakt!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments