Zijn jullie net als ons al hyped voor Battlefield 1? Wij kunnen niet wachten na het zien van de epische gevechten tussen sterren als Snoop Dog en Terry Crews. Om een tipje van de sluier op te lichten heeft EA ons alvast een voorproefje gegeven op een aantal van de nieuwe maps en die willen we jullie zeker niet onthouden.

Amiens

large.imgDe eerste map heet Amiens, een majestueuze stad zoals men het beschrijft die zich bevindt in een allesverwoestende confrontatie. Je vecht op de straten en pleinen van deze stad tegen het Duitse lenteoffensief. Er wordt tevens gestreden in bouwvallige steegjes, bij een gerechtsgebouw, op bruggen en langs spoorwegen waar zowel de Duitsers als de Britten wanhopig proberen de stad onder controle te krijgen. Sounds good!

The ST. Quentin Scar

large.imgBovenstaand plaatje komt je waarschijnlijk bekend voor. Dat zou best eens kunnen want deze map zagen we in de officiële reveal trailer een maand geleden. Deze map heeft de naam The St. Quentin Scar en draait om een enorme aanval op de gehavende strijdvelden van Noord-Frankrijk. Tijdens dit gevecht van de Kaiser gooien de Duitsers alles in de strijd om door de Britse linies heen te breken. Men moet zich voorbereiden op rampzalige aanvallen terwijl er wordt opgerukt door de loopgraven van The St. Quentin Scar. Wanneer je door de linies heen breekt, word je in staat gesteld om het nog onaangetaste dorpje Tracey aan te vallen.

Monte Grappa

large.imgMonte Grappa is één van de laatste gevechten tussen bergtoppen van koningen in de Venetiaanse Alpen. Hoog in de wolken vindt een wanhopige strijd plaats om de controle van bergforten. De enorme bergkanonnen kunnen door het Oostenrijks-Hongaarse Rijk gebruikt worden in hun voordeel, maar de Italiaanse soldaten zullen pas stoppen als zij hebben heroverd wat van hun is.

Empire’s Edge

large.imgEmpire’s Edge is nu al mijn favoriet (check hoe mooi). Deze map speelt zich af langs de Adriatische kust in een strijd om land en leven. De map heeft een ruige en sterke kust die het strijdtoneel is voor een rijk dat wordt belegerd. Wat ooit een mooi mediterraans dorp aan de kust was, is nu getransformeerd in een gemechaniseerde oorlog: zowel de golven als zware slagschepen beuken tegen de overblijfselen van de Grote Oorlog van Italië.

De eerste vier maps zien er in ieder geval gaaf en veelbelovend uit. Ieder detail is duidelijk over nagedacht en er staan ons zware gevechten te wachten. Welke map wordt jouw favoriet?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments