Als je mede verantwoordelijk bent voor The Witcher 3, dan heb je wel wat in je mars. Gaan we wat moois zien van de makers van deze game.

Konrad Tomaszkiewicz (Game Director – The Witcher 3, Head of Production/Secondary Game Director – Cyberpunk 2077) heeft een nieuw team samengesteld bij startup studio, Rebel Wolves. Met de wens om een gepassioneerd team dat zich toelegt op het creëren van levendige virtuele werelden op te bouwen, zag Konrad een nieuwe studio voor zich met een verenigd doel om dingen anders te doen, terwijl ook het team te allen tijde op de eerste plaats staat.

Voor ons allemaal hier bij Rebel Wolves waren videogames altijd al iets waar we voorbestemd voor waren – iets dat in ons DNA zit ingebakken. Persoonlijk zou ik niet blijer kunnen zijn over het samen met vrienden die deze passie delen, verenigd kunnen zijn. We ontwikkelen een videogame die we graag zouden spelen op een manier zoals games gemaakt zouden moeten worden. We willen het RPG-genre ontwikkelen door onvergetelijke verhalen te creëren en diepe emoties op te wekken, terwijl we als een hecht team werken, verenigd door een gedeeld doel en ambitie. Samen zien we Rebel Wolves als een plek waar ervaren game-ontwikkelaars hun passie kunnen oplaaien, waar ze zich kunnen richten op hun vak en hun liefde kunnen gieten in een geweldige, ambitieuze titel. We willen klein en wendbaar blijven – een plek waar mensen elkaar kennen en voor elkaar zorgen.

Konrad Tomaszkiewicz, Rebel Wolves CEO en Game Director.

Rebel Wolves is geboren met de ambitie om los te breken van het gewicht van AAA-ontwikkelingsstudio’s en en de wens om elk doel als een team te benaderen. Een eenzame wolf kan krachtig zijn, maar echte kracht ligt in de roedel. Met een getalenteerd team van veteranen uit de industrie, afkomstig van projecten zoals The Witcher Series, Cyberpunk 2077, Thronebreaker en Shadow Warrior 2, is Rebel Wolves een nieuwe studio die gebouwd is op de fundamenten van eerlijkheid, teamwork en openheid. Verenigd door de missie om het team op de eerste plaats te zetten – ALTIJD – geloven ze dat gelukkige mensen geweldige games maken en proberen ze met hun eerste project een revolutie teweeg te brengen in het RPG genre. De eerste van een geplande saga, Rebel Wolves’ eerste titel is AAA dark fantasy gebouwd binnen de Unreal 5 engine.

Wat vooral in deze woorden doorsijpelt, is de zorg voor de mensen binnen de studio. Iets wat blijkbaar eerder niet het geval was bij CD Projekt RED? Hoe dan ook, we gaan vast mooie dingen zien van deze studio.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments