No Man’s Sky werd vorig jaar bij Sony aangekondigd op de E3, maar er is nooit gezegd dat het een PS4 exclusive is. Alles wijst er nu toch op dat No Man’s Sky niet (direct) naar de Xbox One komt. Je leest hier waarom niet. 

Het op papier hele gave No Man’s Sky is vannacht gepresenteerd in de E3 PC Gaming Show. Dit is best een klap in het gezicht voor ons Xbox One gamers. We zeiden namelijk gisteren heel stoer dat No Man’s Sky nog steeds niet als PS4 only werd gepresenteerd tijdens de Sony persconferentie. Dit klopt omdat hij dus nog gepresenteerd moest worden in de show over pc gaming. En dit doet pijn als gamer. Wij krijgen hem waarschijnlijk niet, al is het nog steeds niet 100% bevestigd.

Verschil in presentaties

In de trailer zien we hele gave beelden van ruimteschepen en gevechten. Hoe anders was dit tijdens de gameplay-presentatie van Sony eergisteren? Ik vond de presentatie namelijk erg saai. De planeten waren hetzelfde als in de andere demo’s en de battle in het begin van het filmpje was aardig mat.

‘Epische gevechten, trading en ontdekken’

 

Het meest impressive was het stukje over hoe groot de ruimte was waarin alle planeten zich bevinden. Het was zo groot dat bepaalde planeten nooit ontdekt zullen worden. Ook is het idee achter het spel natuurlijk fantastisch en als ze alles wat ze tijdens de E3 hebben verteld kunnen waarmaken: ‘epische gevechten, trading en ontdekken’ kan dit wel eens de game van het decennium worden. Ik moet het echter allemaal nog zien omdat dit soort games zo gigantisch worden opgehyped dat het alleen nog maar kan tegenvallen. Ik hoop voor de gamers dat ze de beloftes waar kunnen maken.

Eerlijk is eerlijk, au!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments