Mocht je in Diablo 4 een uitdaging en wat spanning niet uit de weg willen gaan? Dan is de hardcode mode in PvP wellicht iets voor jou!

In Diablo 4 kun je de Fields of Hatred bezoeken. In deze PvP mode kun je de strijd met andere spelers aangaan. Dat kan al spannend genoeg zijn, maar de ontwikkelaars doen er graag nog een schepje bovenop. Op een vraag vanuit de community wat de Hardcore mode in PvP te bieden heeft, reageert Adam Fletcher (Global Community Development Director bij Blizzard) als volgt:

‘Permadeath’, dat is lekker duidelijk. Ga je in PvP dood, dan betekent dit dus het einde voor jouw character. Het toevoegen van de permadeath is overigens niets nieuws voor spelers van Diablo. In vorige delen van de franchise waren er ook modes te spelen, waarbij je jouw character kunt verliezen.

Over Diablo 4

Diablo 4 is een aankomend actie-RPG-spel van Blizzard Entertainment. Het spel speelt zich af in een open wereld met vijf regio’s om te verkennen. Er zijn vijf classes om uit te kiezen: Druid, Barbarian, Sorceress, Rogue en Necromancer. Diablo 4 heeft een uitgebreid systeem voor het aanpassen van personages en honderden unieke cosmetics. Het spel is met meerdere spelers online te spelen, kent een uitgebreid verhaal en staat garant voor een endgame waar je als speler meer dan honderd uur in kwijt kunt. Diablo 4 ondersteunt crossplay multiplayer en heeft PvP-mode.

Wanneer komt Diablo 4 uit?

Diablo 4 is vanaf 6 juni 2023 te spelen. Mocht je de deluxe of ultimate edition van de game besteld hebben dan kun je al vanaf 2 juni 2023 met de game aan de slag!

Wil je meer weten over Diablo 4? In dit artikel kun je alle trailers en info vinden. Ga jij de game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties