Voodoo Vince: Remastered releasedate is bekend

Voel zijn pijn

Wanneer je een voodoo-pop bezit kun je allerlei vreemde shit uithalen. Maar wat nou als je zelf een voodoo-pop bent? Binnenkort kun je dat uitproberen op je Xbox One want Voodoo Vince Remastered is onderweg.

Voodoo Vince is een klassieke puzzel-platformer die in 2003 voor het eerst als Xbox exclusive werd uitgebracht. De game is nooit backwards compatible geweest op de Xbox 360. Dit kwam vanwege het gebruik van codering die niet compatible was met de 360. Dit  betekent dat fans de game alleen nog maar op de originele Xbox kunnen spelen. Anderen kennen de titel helemaal niet eens. Beep Industries, de studio achter Voodoo Vince wil dat graag veranderen (lees: wil graag nogmaals wat verdienen) en brengt daarom deze remastered versie uit.

Verhaal

Het verhaal gaat om Vince, een Voodoo-pop die per ongeluk tot leven wordt gewekt door twee inbrekers. Zij wilden namelijk het Zombie Dust jatten uit Madam Charmaine’s winkel voor hun baas. Dit gaat niet helemaal goed en chaos volgt. In die chaos komt Vince tot leven en jatten de inbrekers het Zombie Dust en ontvoeren ze ook maar de eigenaar van de winkel. Aan jou om dit recht te zetten.

Vince kan rennen, springen, slaan en heeft een spin-attack. Uiteraard heeft hij ook voodoo-krachten. Zo kan hij zichzelf pijnigen om op die manier zijn vijanden weer pijn te kunnen doen.

Remastered

Het is een typische remaster met alle dingen die je daar bij mag verwachten. De game zal grafisch flink opgepoetst worden met HD graphics. Ook zal hij in 60fps draaien en worden er achievements toegevoegd. Verder kun je kiezen tussen de originele of de nieuwe soundtrack en krijgt de game Xbox Play Anywhere support. Het enige dat niet aangepast is, is de gameplay. Deze is gelijk aan het origineel uit 2003.

Vanaf 18 april kun je hem downloaden op je Xbox One of pc. Dit gaat je €14,99 kosten. Gaan jullie hem proberen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments