Dankzij een foutje van PEGI is het nieuws al eerder naar buiten gekomen. Volume komt namelijk ook naar de Xbox One!

Uitgekomen in 2015

Volume was in 2015 al uitgekomen voor Microsoft Windows en de PS4. In 2016 is de PS Vita (ja die bestaat nog!) versie ook aan het rijtje toegevoegd. Waarom de Xbox One is achtergebleven wist eigenlijk niemand, wellicht dat Sony meer geld wilde betalen om de game naar de PlayStation te brengen.

Volume, wat zeg je?

Volume is een game waar stealth je belangrijkste kracht is. Je speelt een soort moderne Robin Hood, genaamd Locksley. Je pleegt allerlei misdaden om de omstandigheden voor het volk te verbeteren, maar je gebruikt hier geen geweld bij. Er zijn 100 levels om je weg doorheen te spelen, hoe verder je in het spel raakt, hoe meer geld je krijgt om terug te geven aan het volk. Daarnaast kunnen de spelers ook eigen levels creëren. Er is dus een heleboel unieke content!

Mocht nog niet bekend worden gemaakt

Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat de game aangekondigd zou worden. Maar de PEGI rating was al aangevraagd en zodra de game op de site van PEGI stond wist iedereen het al. Want ineens was er ook een rating voor de Xbox One versie.

Zoals je kunt lezen stond het bij Bithell echt nog niet op de planning om de game aan te kondigen. Maar dankzij PEGI is het nieuws dus al naar buiten gebracht.

De releasedatum is nog niet bekend, maar die zal waarschijnlijk snel volgen.
De prijs in de Nederlandse PlayStation store is €17,99 dus we kunnen voor de Xbox One een soortgelijke prijs gaan verwachten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments