Volgende week krijgt Assassin’s Creed: Syndicate nieuwe DLC genaamd ‘Jack the Ripper’. Op 15 december kan je aan de gang. Maar wat brengt de DLC met zich mee?

Er zijn niet heel veel DLC pakketten waar ik echt enthousiast van raak. Eén van de eerste expansion packs/DLC die echt iets nieuws met zich mee bracht, was voor mij Red Dead Redemption: Undead Nightmare. Maar toch, nu komt Jack the Ripper voor AC Syndicate en nu ik de trailer heb gezien, raak ik echt wel enthousiast. Het zou zomaar één van de succesvollere DLC verhaallijnen kunnen zijn van 2015.

In Jack the Ripper speel je in het Londen van 1888, twintig jaar na de main storyline. Je ontmoet Evie, die inmiddels twintig jaar ouder is (goh) en ze ziet er goed uit! De tijd staat haar niet slecht. Evie zal proberen om Jack the Ripper te stoppen, maar of het haar lukt, dat is de vraag. Er zijn al geruchten van spelers die denken dat Jacob Jack the Ripper is, maar de trailer ontkracht dat al (of niet?).

Zoals ik al zei, Jack the Ripper kan een kwalitatief goed verhaal brengen in de setting van AC: Syndicate. Het ziet er heerlijk duister uit, mysterie rondom de moordzaken en alles ambieert de juiste horror elementen. Ga jij Jack the Ripper DLC kopen of heb je stiekem de season pass al? Of misschien vind je het allemaal te eng, dat kan ook.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments