Titanfall 2 heeft vele prijzen ontvangen vorig jaar, maar kan de game blijven boeien met de gratis updates die ze nu brengen? Misschien met deze nieuwe update wel.

De ontwikkelaar is hartstikke blij met de vele prijzen die Titanfall 2 heeft mogen ontvangen op het gebied van ”Best shooter”, ”best multiplayer” en zelfs ”Game of the Year 2016” bij Forbes. Maar hoe zorg je ervoor dat spelers geïnteresseerd in dit spel blijven? Gratis updates in de vorm van DLC. De komende update van Titanfall 2 bevat een nieuwe modus genaamd Live Fire, waar een team 60 seconden de tijd heeft om de het andere team uit te schakelen of de vlag te veroveren. Als je af bent, moet je wachten tot het potje voorbij is. Hoog tempo dus en vooral spannend! Het team dat de vlag beheert aan het einde van de match, wint (ongeacht hoeveel spelers er nog over zijn in het team).

Hoe kom je er op?

Je zou het maar bedenken, zo’n modus. Het is gebaseerd op ”speedball” zoals je dat ziet met paintball. Het gaat vooral om voorwaartse aanvallen en momentum. Je hebt maar 60 seconden de tijd, dus je moet de map goed kennen en weten wat je doet. Er zijn aparte Live Fire maps die vooral zo gemaakt zijn om de spelers in een confrontatie te forceren.

Live Fire wordt de eerste DLC update van 2017 en zorgt in ieder geval weer voor nieuwe uitdagingen. Ik heb het spel helaas nog te weinig gespeeld, dus ik weet niet of ik het nu speciaal ga oppakken. De modus klinkt in ieder geval hartstikke leuk! Gaan jullie het weer spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments