Gaat de Xbox dit jaar knallen op de E3? Ik hoop het wel! Ik hoop op maandag de 14de het van de daken hier in het pittoreske Ommen af te kunnen schreeuwen. Xbox heeft gewonnen, wij zijn de beste! Dat zal nog beter aanvoelen dan het kampioenschap van mijn FC Balophetdak 7 team. Laat ik dit zeggen, wij hopen op een overwinning maar vinden allemaal dat de PS4 geen slechte console is. Maar wat hebben wij dit nodig. Al is het alleen al omdat ik altijd zeg tegen iedereen wat voor geweldige console de Xbox One is. Het antwoord wat ik dan meestal krijg is PS4 is gewoon beter. Nou dat zullen we de komende E3 nog wel eens even zien.

Geeks

Als we ome Phil moeten geloven, hebben ze zoveel nieuwe games dat het gewoon verspreid moet worden over de E3 en de Gamescom. Als jullie geen tijd hebben om al dit geweldig nieuws te volgen, vrees dan niet. Je kan gewoon vanaf je werk,school of de woonkamer van je oma naar onze E3 pagina kijken. Wij hebben onze grootste geeks op dit evenement gezet, zij volgen dit 24/7 omdat ze hier gewoon vrij voor nemen. Op onze E3 pagina kan je al het laatste nieuws vinden.

Streaming like a m@#$#$f@344

Wat we dit jaar ook gaan doen met de E3, is verbroederen op één plaats en lekker met z’n allen kletsen in de chat. Dit gaan we doen via Twitch. Er zal een stream aanwezig zijn waar je al je commentaar van de conferenties kwijt kan. Maar, nog leuker, we introduceren een heuse bingokaart met alle E3 clichés over de jaren heen. Je zal dus een bingokaart met verschillende vakjes krijgen waar ‘DLC’ in zal staan of ‘You can download it in the store, right now!’, ‘You can play the game right here at the E3’, ‘We’re dedicating our entire briefing to games’, ‘This E3 is about you, the gamers, the fans’. Afijn, je snapt het wel. Degene met een volle bingokaart krijgt een prachtige luchtgitaar en eervolle vermelding op de site.

en dat is nog niet alles want, tromgeroffel!! dom dom dom dom.

Volg alle streams op de evenementen pagina

Wij van Xboxnederland.nl houden jullie graag op de hoogte van alles wat met gaming en techniek te maken heeft. Om dit zo vlak voor de E3 nog wat makkelijker te maken, hebben wij een speciale evenementen pagina gemaakt.

Zie de evenementen pagina als je persoonlijke gaming agenda. Op dit moment hebben wij alle E3 2015 pers evenementen er in staan, samen met de (voor zover bekende) streams ervan. Uiteraard blijven wij deze E3 evenementen bijwerken als er meer informatie vrij komt. Hou onze E3 pagina goed in de gaten de komende tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments