Void Bastards is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Store en via de Game Pass. De game wordt erg goed ontvangen en biedt een hele fijne en frisse mix aan gameplayelementen. De ontwikkelaar heeft zich laten inspireren door BioShock en System Shock 2, raak je al opgewonden?

Ontwikkelaar Blue Manchu heeft zich op de kaart gezet met Card Hunter voor de Mac en pc. Stiekem heeft het team eerder al ervaring opgedaan met hun werk aan onder meer BioShock. Met Void Bastards komen ze met iets dat daar wel wat van weg heeft. Snelle actie voor denkers, een shooter met strategische elementen. Onder druk wordt je weloverwogen besluit al snel een gehaast besluit, ik ben erg benieuwd hoe het spel zich laat spelen.

Als onderdeel van een groep buitenbeentjes (gevangenen) op een vergeten ruimteschip plot je jouw uitweg naar vrijheid door de Sagrasso nevelvlek. Onderwijl doe je je best de vele gevaren te trotseren die op je pad komen. Met alleen muscle memory kom je in deze game niet bijster ver. Het draait om de juiste keuzes maken, waar je heen gaat en wanneer je een gevecht aangaat.

Void Bastards heeft een in het oog springende grafische stijl en space setting. Voor de vrij gunstige prijs van € 29,99 euro haal je hem binnen. Maar met de release is de game ook al meteen beschikbaar via de Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments