Vlammenwerpers en boss battles in Sea of Thieves

Er is weer een nieuwe maandelijkse content update verschenen. Benieuwd wat de ontwikkelaars van Rare deze maand aan Sea of Thieves hebben toegevoegd?

Wie had dat gedacht ruim 2 1/2 jaar geleden? Sea of Thieves die de 15 miljoen spelers aan tikt en al een paar maanden hoog in de top 10 verkooplijsten op Steam staat. Wat begon als de big L van Xbox, olie op het vuur voor fanboys, groeit langzaam uit tot één van de beste games van de huidige generatie consoles. ‘Sea of no content’ horen we al een tijdje niet meer grappend voorbij komen. En dat is mede aan de tomeloze inzet van de ontwikkelaars bij Rare te danken.

Nieuwe maandelijkse update brengt vlammerwerpers en boss battles

De nieuwe Ashen Winds update brengt weer de nodige vernieuwing. Flameheart’s generalen, de Ashen Lords, zijn op oorlogspad en jij en je crew hebben de nobele taak om in naam van de Order of Souls deze bosses te verslaan. Een flinke uitdaging, als we bovenstaande trailer mogen geloven. Maar de beloning is er ook naar. Een hele dikke skull waar je verschillende dingen mee kunt doen. Snel verkopen gaat veel gold opleveren. Je kunt de skull echter ook als wapen bij je houden en gebruiken als vlammenwerper. Hoe langer je de skull in bezit hebt en hoe meer je deze gebruikt, des te minder wordt die waard in de verkoop aan de Order of Souls. Naast Ashen loot en de Ashen skull speel je ook nieuwe tattoo’s vrij en kun je de Ashen Wind Skull Sails vrijspelen.

Uiteraard zitten er in deze maandelijkse update ook weer nieuwe emotes die gekocht kunnen worden. En ook de dierentuin kan flink uitgebreid worden. Mocht dit alles nog niet genoeg zijn? Niet getreurd. Voortaan kun je iedere woensdag aan een nieuw event, genaamd Skull Sweep, deelnemen. Wat moet je doen? Lever zo veel mogelijk skulls in en je krijgt een flink boost in reputatie en gold.

Kortom, er is weer genoeg te doen in Sea of Thieves. Enjoy mates en be more pirate!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties