Visions of Mana krijgt eindelijk een releasedatum!

Square Enix® onthulde vandaag een kleurrijke nieuwe trailer voor het volgende hoofddeel in de Mana-serie, Visions of Mana™.

Visions of Mana is een gloednieuw hoofddeel in de Mana-serie en volgt de reis van Val, een beginnende soul guard die de opdracht krijgt om zijn jeugdvriend Hinna als uitverkorene naar de Tree of Mana te begeleiden. De nieuwe trailer toont ook de nieuwe personages Palamena en Julei, met wie Val en Hinna bevriend raken tijdens hun reis door de uitgestrekte wereld om de Tree of Mana te bereiken. Voor de gevechten in Visions of Mana kunnen spelers hun eigen team van drie personen samenstellen, waarbij ze kunnen wisselen tussen de vijf speelbare personages Val, Careena, Morley, Palamena en Julei, terwijl de ondersteunende metgezellen Ramcoh, Aesh en Hinna vanaf de zijlijn ondersteuning bieden. 

Bovenstaande nieuwe trailer biedt spelers een eerste blik op enkele nieuwe gameplay-functies, waaronder de Elemental Vessels, mystieke artefacten die de kracht van de elementen huisvesten. Spelers kunnen deze Elemental Vessels gebruiken om van klasse te veranderen en tijdens gevechten nieuwe vaardigheden te krijgen. Omdat elk personage zijn eigen specifieke klasse voor elke Elemental Vessel bezit, kunnen spelers door de samenstelling van hun teams aan te passen de vechtstijl op hun eigen voorkeuren afstemmen. In Visions of Mana kunnen spelers ook weer gebruik maken van het geliefde ringmenu om gevechten te pauzeren en volgende zetten te plannen. Daarnaast zijn overal in de levendige omgevingen Element-triggers te vinden die spelers kunnen gebruiken om nieuwe gebieden te ontgrendelen en verborgen items op de kaart te vinden.

In de game kunnen spelers over zee varen of door de wolken zweven met de beroemde reisgenoten Vuscav en Flammie. Door deze trouwe metgezellen op te roepen, kunnen spelers gemakkelijk over de open wateren en wereldkaart reizen.

Verschillende edities

SQUARE ENIX® deelde ook details over de digitale Standard Edition en Digital Deluxe Edition van Visions of Mana die nu beschikbaar zijn voor pre-orders voor de Xbox Series X|S en de Microsoft Store. Spelers die de digitale Standard Edition of Digital Deluxe Edition pre-orderen ontvangen als pre-order bonus het in-game “Brave Blade”-wapen. Spelers die de digitale Standard Edition of Digital Deluxe Edition aanschaffen vóór 30 september 2024 ontvangen daarnaast de volgende in-game items als early purchase-bonussen: de “Guardian Garment”-outfit voor Val, en het “Starter Pack”, een set items die spelers kunnen gebruiken voor een tijdelijke boost in ervaringspunten en buit.

Er is ook een fysieke Standard Edition beschikbaar om te pre-orderen voor Xbox Series X|S. Daarnaast kunnen spelers uitkijken naar een fysieke Collector’s Edition, die exclusief kan worden gereserveerd in de Square Enix Store. Spelers die de fysieke Standard Edition of de Collector’s Edition pre-orderen ontvangen de ‘Guardian Garment’-outfit en het ‘Starter Pack’ als pre-orderbonussen.

Over Visions of Mana

  Sinds de serie in 1993 debuteerde met MYSTIC QUESTTM, een spin-off van de FINAL FANTASY-seriehebben Mana-games spelers betoverd met levendige werelden, adembenemende omgevingen, hartverwarmende personages en fantasierijke verhaallijnen in diverse genres, en op verschillende platformen. Voortbouwend op 30 jaar ervaring, hebben Masaru Oyamada, de producer van de Mana-serie, en zijn team, alles wat ze van de afgelopen zeventien Mana-games leerden benut om ervoor te zorgen dat Visions of Mana alles biedt wat spelers kennen en waarderen van de serie, terwijl de game zowel fans als nieuwkomers een verfrissende nieuwe ervaring zal bieden met een gloednieuw verhaal, nieuwe personages en nieuwe gameplay-mechanics. 

  Visions of Mana verschijnt op 29 augustus 2024 voor de Xbox Series X|S en de Microsoft Store.

  Abonneer
  Abonneren op
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle reacties