Soms lees je wat interviews en denk je bij jezelf “wat een held”. Zo ook bij een interview wat EuroGamer had met Vince Zampella, oud eindbaas bij Infinity Ward.

Het interview zelf is niet heel erg gericht op Call of Duty, maar het kwam toch ter sprake. Zeg eerlijk, als je Vince Zampella spreekt dan denk je automatisch aan de oude glorietijd van Infinity Ward. De Modern Warfare reeks was goed en vermakelijk, met als absolute topper Call of Duty 4: Modern Warfare. Met de aankomende release van de remastered versie van die game, ging de interviewer natuurlijk even checken wat Vince er van vond.

Ik zei tegen ze, don’t fuck it up. Dat is mijn on-record antwoord. Ik belde Activision op en ik zei, eerlijk waar, don’t fuck it up. Voor veel mensen is die game een erg gewaardeerde herinnering.

– Vince Zampella

Wat een held die Vince. Gewoon even je oude uitgever opbellen en eisen dat ze de reboot van jouw game niet verneuken. De rest van het interview gaat vooral over Titanfall 2, waar Vince en Infinity Ward medeoprichter Jason West nu aan werken. Eigenlijk de directe tegenhanger van de Call of Duty serie, maar toch heeft Vince nog liefde voor zijn oude kindje. Terecht ook vind ik, die game heeft het FPS landschap op z’n kop gezet. Niet alleen dat, maar de game heeft ook Infinity Ward op de kaart gezet. Niet dat daar veel van over is, maar toch.

De remastered versie van Modern Warfare wordt gemaakt door Raven Software, die al eerder aan Call of Duty titels heeft gewerkt. Ook zijn zij verantwoordelijk het multiplayer-gedeelte van DOOM.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments