Met de E3 voor de deur zijn de geruchten op verschillende fora op het internet begonnen te gonzen. Het laatste gerucht is afkomstig van Xbox-insider Klobrille en die is meestal spot on.

Hij beweert dat Microsoft deze zomer vijf onaangekondigde AAA-games zal onthullen. In een Xbox Era forum over de Xbox Game Studios, schreef de insider in een thread over hoe de Xbox Game Showcase van vorig jaar vier nieuwe AAA titels onthulde (Forza Motorsport, State of Decay 3, Avowed en Fable). Klobrille teaset vervolgens over wat er deze zomer van Xbox Game Studios en Bethesda gaat komen.

Voor dit jaar, inclusief XGSP en Bethesda, denk ik tot nu toe wel al vijf compleet nieuwe, AAA-titels te weten die deze zomer worden aangekondigd. Sommige meer verwacht dan anderen. Plannen fluctueren echter nog steeds.

Het is mogelijk dat een van de vijf games die Klobrille noemt ook de onaangekondigde IP zou kunnen zijn die een Xbox exec onlangs teasde. Ben Decker, Xbox’s hoofd van gaming services, zei dat Xbox Game Studios werkt aan een nieuwe IP “that’s going to blow your mind.” Matt Booty, Xbox Game Studios hoofd, heeft ook bevestigd dat Microsoft en Bethesda dit jaar een gezamenlijke E3 conferentie zullen houden. We hopen updates te zien over Halo Infinite, Forza Motorsport, Fable, Elder Scrolls 6, Starfield, en meer. En misschien zelfs wel wat exclusives. Wie weet. Want dat schijnen we volgens onze concurrerende blauwige fanboys toch wel te missen. Microsoft moet nog een tijd of datum aankondigen voor zijn conferentie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments