Iedere week staat er een XBNL Originals voor je klaar. Dat zijn events in Forza Horizon 5 die voor en door de XBNL-community gemaakt zijn. Afgelopen week heeft JDM_Blackcrow een mooi event in elkaar gezet. Lukt het jou om zijn snelste tijd te verslaan?

Het XBNL Originals #3 event zit er weer op. JDM_Blackcrow weet voor de 3e week op rij de snelste tijd neer te zetten. Hij behoudt dan ook de titel ‘XBNL Koplamp van de Week’. Door zijn snelle tijden hield hij nog genoeg tijd over om voor ons een nieuw event te maken. Deze is nu live en zal het nodige van met name jouw street racing skills vragen!

XBNL Originals #4

Wil je ook mee doen? Dat kan als volgt:

 • Klik op de start button (volgens sommigen de hamburger button)
 • Ga naar ‘Creative Hub’
 • Klik op ‘Event Lab’
 • Klik op ‘Event Blueprints’
 • Klik op ‘Search’
 • Voer XBNL of XBNL Originals als zoekterm in OF zoek op share code 118734524
 • Klik op de XBNL Originals race aan die je wilt rijden. Deze week rijden we XBNL Originals #4, ontworpen door JDM_Blackcrow

Tijdens dit event vertrekken we aan de noord kant van de map. Nabij het Horizon Rush Outpost. Een aantal kronkelwegen brengen ons uiteindelijk in de meest noordelijke stad. Hier worden je street racing skills goed op de proef gesteld. Er zitten een aantal venijnige bochten tussen. JDM_Blackcrow heeft aangegeven dat er genoeg ruimte is voor een ’tactisch spelletje’. Dat beloofd dus wat! Als je deel neemt dan zul je rijden in één van de beschikbare Super Saloons, Class A.

Wanneer moet het event gereden zijn?

Vanuit XBNL zullen we proberen om de rest van dit kalenderjaar iedere week tenminste 1 event voor jullie klaar te zetten. Ieder event krijgt een eigen unieke nummer. Het event voor deze week heet XBNL Originals #4. Op woensdag 8 december zal het volgende event klaar staan. Je hebt tot dan de tijd om dit event te rijden.

Waar kan ik met mijn snelle tijden flexen?

Mocht je een XBNL community event gereden hebben dan vinden we het natuurlijk leuk om een screenshot van je snelste tijd te ontvangen. Je kunt deze in het Forza kanaal van onze Discord delen. Het idee vanuit de community is om hier een wekelijkse ranglijst van bij te houden en wekelijkse titels uit te reiken, zoals: de XBNL-Koplamp van de Week.

Leaderboard update (08-12-2021)

Wie mag zich vanaf woensdag 8 december een week lang de XBNL-Koplamp van de Week noemen? Hier de eindstand:

 1. Dukie1987 (1:41.972)
 2. Mr RiotRick (01:43.504)
 3. Clenn (01:43.833)
 4. Riepie8 (01:44.607)
 5. DandruffWookie (01:47.050)
 6. JDM_Blackcrow (01:55.266) DEFAULT TIME
 7. Picnic82 (1:55.717)
 8. Veldje63 (01:57.242)
 9. Luno Ilay (02:40.556)

Met nog een eervolle vermelding voor JDM_Blackcrow met een (naar eigen zeggen) onofficiële tijd van 1:41.770. Deze man is niet te houden. Of denk jij daar anders over?

Je had tot dinsdag 7 december 23:59 uur de tijd om op het leaderboard vereeuwigd te worden. Heb je deelgenomen? Vergeet dan niet een screenshot daarvan met ons te delen. We moeten streng zijn: screen, or it didn’t happen!

Over Forza Horizon 5

Mocht je graag met ons mee racen dan kun je de XBNL Club joinen. Twijfel je nog erover om Forza Horizon 5 aan te schaffen? In onze review kun je lezen wat wij van de game vinden. Tijdens onze wekelijkse podcast hebben we ook uitvoerig onze eerste indrukken besproken. Mocht je zelf een leuke race ontworpen hebben en je wilt deze graag met ons delen? Kom dan langs op onze Discord en deel je race in het Forza subkanaal. Je bent hier ook aan het juiste adres om gezellig over Forza te praten of met andere samen een race te doen!

Hier kun je de vorige races vinden:

 • XBNL Originals #1 door CH3F NL, klik hier
 • XBNL Originals #2 door ProudWarriorNL, klik hier
 • XBNL Originals #3 door Clenn, klik hier
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments