Goed nieuws voor alle Premium Pass houders want vandaag is bekend gemaakt wat we allemaal gaan krijgen voor onze pass.

Vandaag hebben EA en DICE wat meer laten horen over de komende vier expansion packs die je met je Premium Pass gaat krijgen. De nieuwe expansion packs bevatten in totaal 16 nieuwe maps, 20 nieuwe wapens en nieuwe eliteklassen. Je krijgt als pass-houder ook twee weken eerder toegang tot deze pakketten.

De pakketten op een rij:

 • They Shall Not Pass
  De eerste in de rij waarin je toegang krijgt tot het Franse leger. Je speelt tijdens de slag om Verdun, daalt af in de gewelven van Fort de Vaux en doet mee aan de grootste Franse tankaanval van de oorlog bij de oevers van de Aisne.
 • In the Name of the Tsar
  De naam zegt het eigenlijk al, we gaan naar het oostfront toe. In deze expansie kan je spelen als het Russische leger waarbij je onder andere als huzaren tijdens het Broesilov-offensief in Galicië speelt, meedoet aan de strijd in een ijskoude archipel en vecht in de besneeuwde ravijnen van de Łupków-pas.
 • Turning Tides
  De Eerste Wereldoorlog kende ook zijn amfibische strijd. Hier komen onder andere een nieuwe torpedojager en een Coastal Class-luchtschip in beeld. We spelen mee in de aanval op de haven van Zeebrugge en bestormen de stranden in de Slag om Gallipoli.
 • Apocalypse
  Veel is hier nog niet over bekend behalve dan dat we nu terecht komen in de beruchtste gevechten van deze oorlog. Je strijd met unieke wapens en gereedschappen en komt in de hel op aarde terecht.

Van 3 tot 5 maart is het mogelijke een gratis deze game te gaan proberen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments