Vorige week zagen we al op het Instagram account van Curtis Jackson (50 cent) een verwijzing naar een nieuwe serie, maar het was nog vaag wat het nu precies was. Daar komt nu duidelijkheid in, maar bevestigt tegelijkertijd dat het waarschijnlijk niks met GTA 6 te maken heeft.

Paramount+ zal de serie ‘Vice City’ aanbieden, een serie van Lionsgate Television, Paramount Television Studios en Curtis Jackson’s G-Unit Film&Television. De titel ‘Vice City’ is nog een werktitel en projectnaam en dus geen officiële titel. Dit doet vermoeden dat er wellicht verder helemaal geen link is met GTA en Rockstar. Het verklaart wel waarom Curtis ’50 cent’ Jackson een plaatje van Vice City op zijn Instagram postte, maar helaas blijft het gissen wat voor invloed de game heeft op de serie.

Als we kijken naar het verhaal, dan zien niet veel nieuws. De serie volgt namelijk drie vrienden die naar Miami terugkeren in de mid-jaren ’80 nadat ze uit het leger zijn gegooid voor hun rol in een Iran Contra schandaal. Hierdoor raken de drie in de put en vinden ze een nieuwe partner in een mysterieuze Colombiaanse immigrant die net als de drie hoofdpersonen wel een financiële meevaller zou kunnen gebruiken. Al snel vormen ze een nieuwe heist crew en volgen ze uiteraard een gevaarlijk pad van criminaliteit.

Tot zover dus geen link naar GTA behalve de naam ‘Vice City’. Maar wie weet, als GTA 6 volgend jaar uit komt, valt het samen met de game en zitten er misschien wel links tussen die we vooraf niet hadden bedacht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments