Stel je voor, je maakt games en wil die graag uitbrengen. Voordat het zover is, moet alles eerst gekeurd worden en een leeftijdsrating krijgen. Op zich is dat geen probleem. Het wordt alleen wel vervelend als hierdoor je titel naar buiten komt terwijl je die nog niet aangekondigd hebt.

Dit is wel wat er momenteel lijkt te gebeuren bij Telltale Games. Wat is er aan de hand? Wel, bij New Zealand’s Film & Video Labeling Body is een ratings listing opgedoken voor een project met de naam, Batman: The Enemy Within.

Op zichzelf is dat niet zo heel bijzonder en lijkt het weinig met een vervolg op de Telltale game te maken te maken. Als we wat verder kijken zien we echter dat de rating verbonden is aan een game die geregisseerd wordt door Kent Mudle, en laat dat nou net degene zijn die ook Batman: The Telltale Series geregisseerd heeft.

Ondertussen gooide Telltale zelf de volgende tweet in de lucht, waarbij ze aangeven dat ze met een aankondiging van iets te komen tijdens de San Diego Comic Con 2017, later deze week.

Het lijkt er dus op dat er ergens iemand zijn mond voorbij heeft gepraat. Beetje lullig voor Telltale als dit hele verhaal waar blijkt te zijn. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat ze dit meemaken. Vorig jaar met de aankondiging van Guardians of the Galaxy gebeurde er vrijwel precies hetzelfde. Er wordt daar verdorie meer gelekt dan in een incontinent bejaardentehuis. Laten we hopen dat ze er wat van leren en voor nu heel verrast doen over een eventuele aankondiging.

Zit iemand van jullie al met smart te wachten op een vervolg op Batman: The Telltale Series?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments